Miniguies

Descripcions senzilles i amb exemples

Us presentem aquesta secció que conté vàries guies senzilles d'aspectes bàsics per assegurar una impressió com cal fàcilment, i altres trucs típics de l'autoedició i la manipulació d'imatge.


Recomanacions

Com utilitzar bé els marcadors Edding

Els rotuladors han de tenir la punta impregnada de tinta per poder pintar de manera uniforme. Cal remenar-los bé fins a fer sonar la càpsula metàlica i empapar la punta tal com explica aquest vídeo de youtube. Recordeu guardar-los en posició horitzontal!!

Descarregar PDFRedirect

Podeu descarregar el programa PDFRedirect en versió gratuita (de color verd) del web d'EXP-Systems seguint aquest enllaç.

Documents d'hisenda amb validació CSV

No cal escanejar un document d'hisenda si té el Codi Segur de Verificació (CSV) que serveix per comprovar l'autenticitat i integritat d'un document. Podeu descarregar directament la versió PDF oficial del document al web d'hisenda seguint aquest enllaç.


Si teniu interés en algun tema en concret, i no n'heu trobat informació a internet, envieu-nos-el al correu electrònic copisteria@quintigrafic.com i ens plantejarem l'edició d'una Miniguia específica pel tema desitjat.